10x zwarte keukens - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
31 oktober 2013

Zwarte keukens, je moet ervan houden. Hoewel ik me kan voorstellen dat sommigen het te donker vinden voor in huis heb ik er echt een zwak voor. Ik vind zwarte keukens stijlvol en elegant en vooral in industriële panden helemaal geweldig! Vind je een zwarte keuken mooi, maar zoals ik al zei toch wat donker? Ga dan voor een wit keukenblad. Dan oogt de keuken in z’n geheel al een stuk lichter. Uiteraard ga je ook voor een lichte vloer en witte muren. Kijk en geniet van deze 10 prachtige zwarte keukens!

Zwarte keuken

Zwarte keuken  Zwarte keuken

Zwarte keuken  Zwarte keuken

Zwarte keuken

 

Zwarte keuken  Zwarte keuken

Zwarte keuken  Zwarte keuken

Ik kan echt moeilijk kiezen welk ik het mooist vind; 1, 5, 9 en 10 vind ik prachtig! Welke zwarte keuken is jouw favoriet? 

Getagd met: ,


0 reacties op “10x zwarte keukens”