10x ronde tafels - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
26 november 2013

Ik gok zo dat bij de meesten van ons een rechthoekige eettafel in huis staat. Ronde tafels kom ik in ieder geval een stuk minder tegen, maar kunnen ook ontzettend mooi zijn. Ik vind het ook altijd gezellig om aan een ronde tafel te zitten. Daarom een blogpost helemaal gewijd aan de ronde tafel. Let vooral op de verschillende soorten tafelpoten bij ronde tafels! Welke ronde tafel is jouw favoriet?

Ronde tafel  Ronde tafel

Ronde tafel  Ronde tafel

Ronde tafel  Ronde tafel

Ronde tafel  Ronde tafel

Ronde tafel  Ronde tafel

Getagd met: ,


7 reacties op “10x ronde tafels”

  SYlvia

  26 november 2013

  Hallo Marcella,
  Wat een mooie foto’s! Elke keer weer zo leuk om te bekijken en inspiratie uit halen! En ja, ook bij ons een grote rechthoekige tafel, mooi, maar ik zou ook wel eens willen veranderen naar een ronde tafel. Vooral van foto 1 vind ik de tafel prachtig, lekker robuust! Wie weet…..
  gr. Sylvia  26 november 2013

  Hi Sylvia,
  Bedankt weer voor je leuke reactie. Bij mij thuis staat ook een rechthoekige eettafel, maar rond is ook leuk hè? Je moet er alleen wel de ruimte voor hebben, aangezien je ‘m niet tegen de muur kunt plaatsen. Foto 1 vind ik zelf ook erg mooi!
  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl


  Chantal

  30 oktober 2014

  Weet je toevallig waar tafel #1 te koop is?  2 november 2014

  Hi Chantal,
  Ik weet helaas niet waar die tafel te koop is. Deze lijkt er wel een beetje op: http://www.fonq.nl/product/woood-rhonda-eettafel-130-cm/106637/ Misschien heb je er wat aan. Succes!
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl


  Renita

  15 februari 2014

  Hallo Marcella,

  Waar koop je de tafel van foto nr. 9?
  Ben al tijden op zoek naar een leuke ronde tafel en nu zie ik deze!!!

  Groetjes , Renita  15 februari 2014

  Hi Renita,
  Helaas weet ik niet waar die tafel verkrijgbaar is. Ik heb je nog wel een mailtje gestuurd met wat andere tips.
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl


  Nicole

  20 januari 2016

  Hey Marcella,

  Wat een prachtige tafel op foto 1! Ik ben er helemaal weg van!
  Weet je misschien al waar deze te koop is?
  Groetjes,
  Nicole.