WELKOM! - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
28 september 2012

Welkom op Stripesandwalls.nl; de woonblog waar je terecht kunt voor een flink portie design en interieur inspiratie! Eindelijk is het moment dan daar: mijn eigen blog!

Laat ik mezelf allereerst even voorstellen. Ik ben Marcella, 23 jaar en woon in het mooie Amsterdam. Naast dat ik van reizen, shoppen, sushi, schrijven en hardlopen houd, word ik ontzettend vrolijk van en geïnspireerd door mooie ingerichte huisjes. Ik kan het niet laten om bij huizen naar binnen te gluren als ik over straat loop en woonwinkels trekken altijd mijn aandacht. Al maanden spookte het idee door mijn hoofd om een eigen woonblog te starten. Ik had echter altijd wel een excuus om het nog even uit te stellen: vakanties, te druk met studie.

Tot ik me afvroeg of ‘het perfecte moment’ wel gaat komen. De laatste week van augustus, de week voordat ik aan mijn laatste halfjaar van de Master Corporate Communication zou beginnen (goede timing niet waar?), besloot ik dan ook niet langer te wachten op ‘het perfecte moment’ en het gewoon te doen. Na enkele weken knutselen aan de lay-out van de website is mijn eerste blogpost nu een feit! Natuurlijk zijn er nog een hoop verbeterpunten, dus tips ontvang ik graag!

Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in een wereld van design en interieur en alles wat mij inspireert op het gebied van wonen. Op Stripesandwalls.nl ga ik jullie onder andere op de hoogte houden van de laatste trends en de mooiste interieur-hotspots. Ook zal er een kijkje bij interieurliefhebbers thuis worden gegeven (wat is leuker dan bij de buren gluren?) en kun je tips vinden over hoe je zelf op creatieve wijze je interieur een boost kunt geven. Kortom, woonideeën opdoen of gewoon lekker wegdromen; ik hoop jullie snel weer te zien op Stripesandwalls.nl!

Liefs,
Marcella

P.S. Ik ga vanmiddag naar de Woonbeurs in de RAI om wooninspiratie op te doen. Houd vandaag de Facebookpagina en Twitter-account van Stripes and Walls in de gaten voor leuke updates!3 reacties op “WELKOM!”

  Stijn

  28 september 2012

  Leuk! Heel veel succes met je blog & veel plezier op de woonbeurs.


  laura

  29 september 2012

  hi Macella.. volgens mij hebben wij elkaar ontmoet bij het feestje van Oliver.. [ik ben de moeder van eric] .. klopt dit???


  Marcella

  29 september 2012

  @Laura: Leuk dat u een kijkje hebt genomen op mijn nieuwe woonblog! Klopt inderdaad! Ik ben de vriendin van Stijn.