Contact

Samenwerkingen, vragen of ideeën?
Stuur gerust een mailtje naar marcella@stripesandwalls.nl. Ik zal met alle plezier zo snel mogelijk je e-mail beantwoorden.

Persinformatie of adverteren? 
Persinformatie over alles op het gebied van interieur en design ontvang ik graag. Ik vind het erg leuk om in contact te komen met nieuwe merken/webshops en nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van wonen. Hiervoor ben ik te bereiken op marcella@stripesandwalls.nl. Wil je informeren naar een mogelijke samenwerking, dan kun je ook mailen naar dit e-mailadres.

Over Stripesanswalls.nl 
Welkom op Stripesandwalls.nl; mijn woonblog waar ik jullie op de hoogte houd over alles op het gebied van interieur! Ik ben Marcella, 30 jaar en ik woon in het mooie Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik in de stad te vinden, sport ik in het Vondelpark of geniet ik van mijn heerlijke appartementje in Oud-West. Naast dat ik gek ben op reizen begint mijn hart sneller te kloppen van interieur en deze passie deel ik graag met jullie!

Stripesandwalls.nl is een woonblog voor iedereen die, net als ik, vrolijk wordt van mooi ingerichte huizen. Op dit blog kun je onder andere terecht voor de laatste trends op het gebied van wonen, de mooiste interieur-hotspots en inspirerende (foto)reportages. Ook vind je er leuke DIY’s waarmee je zelf op creatieve wijze je interieur een boost kunt geven. Kortom, woonideeën opdoen of gewoon lekker wegdromen; dan zit je op Stripesandwalls.nl helemaal goed!